Prodaja

Sektor financijskog tržišta - Riznica zadužen je za za trgovanje s klijentima na način da se putem osobnog kontakta nude tržišne kotacije za kupoprodaju deviza, daju informacije o kretanju tržišnog tečaja, kamatnih stopa te dodatne informacije.

Brza i profesionalna usluga te efikasno ispunjavanje zahtjeva klijenata odlike su ovog sektora.

Devizno tržište

Proizvodi deviznog tržišta namijenjeni su prvenstveno poslovnim subjektima orjentiranim na uvozno-izvozne poslove koji su ujedno izloženi riziku promjene tečaja.

Kupoprodaja stranih valuta - Spot poslovi

Kupnja ili prodaja jedne valute za drugu sa valutacijom 1 do 2 radna dana od sklapanja transakcije namjenjena poslovnim subjektima uglavnom orjentiranim na uvozno-izvozne poslove.

Za kupnju deviza za plaćanje u inozemstvo i kupnju deviza radi pologa na devizni račun primjenjuje se prodajni tečaj za odnosnu valutu iz tečajne liste Banke koja vrijedi na dan kupnje odnosno dogovoreni tečaj prema zaključnici Odjela trgovanja za transakcije čija protuvrijednost prelazi iznos od EUR 10.000,00.

Za prodaju deviza Banci iz deviznih priljeva radi pologa kuna na kunski račun primijenjuje se kupovni tečaj za odnosnu valutu iz tečajne liste Banke koja vrijedi na dan prodaje odnosno dogovoreni tečaj prema zaključnici Odjela trgovanja za transakcije čija protuvrijednost prelazi iznos od EUR 10.000,00.

Poslovnim subjektima također nudimo konverzije valuta te trenutačne vijesti o kretanjima tečajeva glavnih valuta.
Također, ako ste korisnik ŠtedNeta-a kupoprodaju deviza možete obaviti putem internet bankarstva. 

Za iznose preko EUR 10.000,00 slobodno nam se obratite i zavisno o trenutnim tržišnim kretanjima, kotirati ćemo tržišni tečaj koji može biti znatno povoljniji od tečaja na tečajnoj listi.

Novčano tržište - MM (Money market)

Za sve viškove novčanih sredstava nudimo ostvarivanje zarade kroz ukamaćivanje stimulativnim kamatnim stopama, ovisno o iznosu, roku i valuti oročenja.

Aktualna tečajna lista
(u primjeni od: 13.12.2017.)

ValutaKupovniProdajni
CHF6.2681286.529300
USD6.2799366.541600
EUR7.4815687.595500
Kompletna tečajna lista »

Anketa

Na koji način ulažete svoj novac?

  • Vrijednosni papiri (11%)
  • Investicijski fondovi (12%)
  • Oročena štednja (44%)
  • Ništa od navedenog (10%)
  • Ne ulažem višak novca (24%)
Rezultati ankete Povratak na anketno pitanje
Kreditni kalkulator Konverzija BBAN u IBAN